Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Az orvos felveheti magancellal...

Az orvos felveheti magancellal a kapcsolatot a betegevel?

Figyelt kérdés

Ha barmilyen szemelyes kapcsolatot akar letesiteni vele, azt tiltja valamilyen torveny, vagy ez mar az adatokkal valo visszaelesnek szamit?

Nem en vagyok az orvos, csak szimplan kivancsi vagyok. :)

2018. jún. 1. 09:52
 1/7 anonim ***** válasza:
Igen, felveheti, de előtte át kell öltöznie civilbe, és le kell tennie a sztetoszkópját, vagy a röntgengépét.
2018. jún. 1. 09:59
 2/7 anonim ***** válasza:
Nekem a háziorvosom az egyik legjobb barátom! Nem tiltja semmi, ő is ugyanolyan ember,mint te vagy én!
2018. jún. 1. 10:00
 3/7 anonim ***** válasza:
Mi az hogy magáncéllal? Már bocs, de kicsit hülyeség a kérdés. Akkor a mi falusi orvosunk csak falun kivüliekkel haverkodhatna vagy kereshetne párt?
2018. jún. 1. 10:09
 4/7 A kérdező kommentje:

Igen, parkeresesre gondoltam es ugy, hogy a rendeloben ismerkednek meg, igy az itt megkapott adatokat felhasznalva keresi meg az adott szemelyt.

Koszonom a valaszokat! :)

2018. jún. 1. 10:11
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
Persze. Gondolom a vakbeledbe lett szerelmes. Ilyenkor nem szabad ismerkednie sem. Jesszusom...
2018. jún. 1. 10:25
 6/7 anonim ***** válasza:
Azzal nincs gond hogy ott ismerkedtek meg, de az adatok felhasználása már nem oké.
2018. jún. 1. 10:35
 7/7 Ypszilon1980 ***** válasza:

Hogy keres meg?

Ha megadtad neki az elérhetőséged magáncéllal akkor igen. Ha csak a rendszerből nézte ki, akkor adatvédelmi hibát követ el,ez tilos.

2018. jún. 1. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!