Nem tarthat kapcsolatot a pszichológussal?
Figyelt kérdés
Apámék fizetik a dokit... 14k kéthetente, szóval kétségtelen, hogy követni akarja a "fejlődésemet".
Miket mondhat el a doki? Jogi szempontból érdekelne... javulok, már nem szorongok annyira meg ilyenek, ezeket elmondhatja gondolom. A belső, fontos dolgokat már nem kéne.
Vagy rosszul tudom?
2012. okt. 24. 21:22
1/6 A kérdező kommentje:
Amúgy ezzel megzsarolhatom.
Van felvételem róla, 5 ezer forintos kütyü veszi éjjel-nappal, amik történnek. Most abból van 8, nincs olyan hely, ahol ne venné fel.
2012. okt. 24. 21:33
2/6 anonim válasza:
A zsarolást és a beleegyezése nélküli felvételeket a törvény bünteti, szóval ezt hagyd ki a dologból.
3/6 A kérdező kommentje:
És ez engem hol érdekel?
Ha azt is bünteti, amiket elmondott neki, akkor bele fog menni, úgyis olyan árat mondok neki, ami tűrhető.
De a kérdés nem ez volt, 78-as fontoskodó, okoskodó kis 19 éves csapos hülyegyerek.
2012. okt. 24. 21:43
4/6 anonim válasza:
Már értem miért kell neked pszichológus...
5/6 A kérdező kommentje:
Ja nem, holnap 6-ra, vagy később. 4-kor megyek dokihoz, kb. 5, fél 6 mire hazaérek.
2012. okt. 24. 22:14
6/6 anonim válasza:
Nem mondja el a szüleidnek. Mellesleg egyáltalán nem léptél a gyógylás útjára, ha azon jártatod az eszedet, hogy megzsarolod az orvost. Az, hogy rögzíti a beszélgetést nem jelenti az árulkodást. Inkább magának rögzíti, kielemezni. Nehogy azt hidd, hogy te vagy a világ közepe...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!