Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Nem tarthat kapcsolatot a...

Nem tarthat kapcsolatot a pszichológussal?

Figyelt kérdés

Apámék fizetik a dokit... 14k kéthetente, szóval kétségtelen, hogy követni akarja a "fejlődésemet".

Miket mondhat el a doki? Jogi szempontból érdekelne... javulok, már nem szorongok annyira meg ilyenek, ezeket elmondhatja gondolom. A belső, fontos dolgokat már nem kéne.

Vagy rosszul tudom?

2012. okt. 24. 21:22
 1/6 A kérdező kommentje:

Amúgy ezzel megzsarolhatom.

Van felvételem róla, 5 ezer forintos kütyü veszi éjjel-nappal, amik történnek. Most abból van 8, nincs olyan hely, ahol ne venné fel.

2012. okt. 24. 21:33
 2/6 anonim ***** válasza:
A zsarolást és a beleegyezése nélküli felvételeket a törvény bünteti, szóval ezt hagyd ki a dologból.
2012. okt. 24. 21:40
 3/6 A kérdező kommentje:

És ez engem hol érdekel?

Ha azt is bünteti, amiket elmondott neki, akkor bele fog menni, úgyis olyan árat mondok neki, ami tűrhető.

De a kérdés nem ez volt, 78-as fontoskodó, okoskodó kis 19 éves csapos hülyegyerek.

2012. okt. 24. 21:43
 4/6 anonim ***** válasza:
Már értem miért kell neked pszichológus...
2012. okt. 24. 21:49
 5/6 A kérdező kommentje:
Ja nem, holnap 6-ra, vagy később. 4-kor megyek dokihoz, kb. 5, fél 6 mire hazaérek.
2012. okt. 24. 22:14
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem mondja el a szüleidnek. Mellesleg egyáltalán nem léptél a gyógylás útjára, ha azon jártatod az eszedet, hogy megzsarolod az orvost. Az, hogy rögzíti a beszélgetést nem jelenti az árulkodást. Inkább magának rögzíti, kielemezni. Nehogy azt hidd, hogy te vagy a világ közepe...
2012. okt. 24. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!