Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Fel merjem vele venni a...

Fel merjem vele venni a kapcsolatot?

Figyelt kérdés
Üdv! A Facebookon találtam 1 csajt aki nagyon szinpatikusnak tünik nekem nagyon tetszik is! Fel merjem vele venni a kapcsolatot? Ismerösnek jelöltem még régebben vissza igazolt szoktam is látni fent meg miegymás de nem merek ráírni mert fosok töle hogy kinevet vagy elküld melegebb éghajlatra stb. Érdemes ráírnom vagy nem? Csak annyira ismerem élőben hogy 1 városban élünk és csak látásból ismerem innen onnan De nekem nagyon bejön és szeretném megkisérelni hogy ha nem foglalt akkor megpályáznám. Vagy érdemesebb inkább ál adatlapról elöbb kémkedni róla? Az a helyzet hogy tartok töle hogy aztán meg letilt vagy hasonló dolgok történnek és akkor már nem láthatom a gyönyörü szép szemeit!
2012. szept. 15. 00:55
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Ja! Hozzá tartozik hogy én nagyon inkább attol tartok hogy esélyem sincs mert 7 évvel idösebb vagyok és ugyis leráz szerintem. 20-27 kicsit nem tünök alkalmasnak.
2012. szept. 15. 01:00
 2/12 anonim ***** válasza:

Szerintem írj neki nyugodtan:)

DE! Légy vele kedves és udvarias, ha jó a humorod nevettesd meg:) De semmiképp se légy tolakodó. Ál adatlap? Ugyan már... engem folyamatosan jelölgetnek ál adatlapról, de az összes levágós.:)

2012. szept. 15. 01:01
 3/12 anonim válasza:
Nem szabad elsietni,érdeklődj róla másoktól amennyiben ismerik.Valakinak kiadni magad sem rossz ötlet,és úgy információkat szerezned róla.Ha tájékozódsz,már tudsz majd úgy viselkedni,hogy jó első benyomást kelts,és bejöjj neki.Persze arra is fel lehetsz készülve nem reagál majd,visszautasít,ez mindig benne van a pakliban.
2012. szept. 15. 01:03
 4/12 anonim válasza:
Ekkora korkülönbség még belefér simán. :)
2012. szept. 15. 01:03
 5/12 anonim ***** válasza:

mire vársz? mikor akarsz már nekem irni?

:)

2012. szept. 15. 07:59
 6/12 A kérdező kommentje:
Üdv. Köszönöm a válaszokat de én azóta sem mertem felvenni a kapcsolatot vele és hát megmondom öszintén félek töle hogy leráz pedig ilyen nőt el tudnék képzelni magam mellett 1 életen át. Lehet hogy lemaradok a sorsdöntö találkozásról? De ki tudja lehet hogy már le is maradtam de egyszerüen nekem annyira bejön hogy nagyon félek is tőle hogy vajon hogyan reagál bár nem akartam rányomulni elöször sem késöbb csak ezt jó lenne át éreztetni vele de olyan sok csalodáson mentem már keresztül hogy elöbb lehet magam kéne rendbe rakni mert hihetetlenül negativ fajta vagyok. Valósznü hogy ha a kor nem is de a képzettség az keresztbe tesz ugyis mert ő valami jogi aszisztens vagy annak tanul vagy mi. Minden esetre azért meg fogom kisérelni ha jó kondicióban leszek aztán lesz ami lesz de ha nem jön össze hát legfeljebb elveszitem a pályázatom rá amiben már most is biztos vagyok valahol.
2012. szept. 16. 01:54
 7/12 A kérdező kommentje:
Ja igen és bár nem jelzi ki hogy barátja volna vagy kapcsolatban lenne de ilyen helyeken hm lehet már rá pályázott más is és az van neki csak nem veri nagy dobra vagy rejti ezt az információt mint magánügyet. Hamarosan persze megtudhatom ha rá merek irni. Mig régen a neten keresztül akár a jóistent is le mertem volna szólitani és akár randira is mertem volna hivni a nekem tetszö csajokat ezt manapság már nem merem csinálni mint korábban mert a sok csalódásbol nagyon negativ lettem és mindenkiröl ugy érezem már talán hogy ugyis kidob. Majd irok róla ha vettem a bátorságot és rá merek írni adatokat gyüjtöttem róla az ismeröseimtöl igy most már ha azt írná válasznak rám hogy te meg ki vagy és honnan a fszbol ismersz? Akkor már becsületes választ tudok adni illedelmesen. Nagyon előitéletes is vagyok és én feltételezem róla hogy lehet hogy nagyképü és le fog nézni.
2012. szept. 16. 02:01
 8/12 A kérdező kommentje:
Hm pedig én ezidő szerint ugy nézek fel rá mintha 1 isten nő lenne :) Remélem nem esek pofára mint szoktam.
2012. szept. 16. 02:05
 9/12 A kérdező kommentje:
Ezt neked alighanem elmondtam már MSN ben is hogy az elmebeteg az nem én vagyok! De látom voltál olyan mafla hogy provokálásból ide ís beírtad fasza gyerek vagy mondhatom minden esetre jelentést küldtem róla (noha ugysem csinálnak vele semmit) De én veled szemben ugy gondolom hogy egyáltalán nem örültség kisérletezni szert tenni némi felhötlen boldogságra is Mért kell irigyelni? bár jelen álláspont szerint nincs mit irigyelni.
2012. szept. 16. 07:59
 10/12 A kérdező kommentje:
Nem Nemcsik vagyok akinek ha azt mondják te elmebeteg ugy érti elmehetek :P Viszont tölem határozottan távol áll és a kérdésem egyébként sem erröl szolt! (A legpofátlanabb válasz föleg 1 nagyon jó ismerösömtöl! Tekintsem rágalmazásnak? -.- Jó annak veszem!)
2012. szept. 16. 08:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!