Fel merjem vele venni a kapcsolatot?
Figyelt kérdés
Üdv! A Facebookon találtam 1 csajt aki nagyon szinpatikusnak tünik nekem nagyon tetszik is! Fel merjem vele venni a kapcsolatot? Ismerösnek jelöltem még régebben vissza igazolt szoktam is látni fent meg miegymás de nem merek ráírni mert fosok töle hogy kinevet vagy elküld melegebb éghajlatra stb. Érdemes ráírnom vagy nem? Csak annyira ismerem élőben hogy 1 városban élünk és csak látásból ismerem innen onnan De nekem nagyon bejön és szeretném megkisérelni hogy ha nem foglalt akkor megpályáznám. Vagy érdemesebb inkább ál adatlapról elöbb kémkedni róla? Az a helyzet hogy tartok töle hogy aztán meg letilt vagy hasonló dolgok történnek és akkor már nem láthatom a gyönyörü szép szemeit!2012. szept. 15. 00:55
11/12 A kérdező kommentje:
A Dologhoz kapcsolódik amugy hogy eldöntöttem hogy amint ugy érzem fel is veszem vele a kapcsolatot. Többen ezt javasolgatják akiknek élőben is kikértem a véleményét. Mondják hogy veszteni valóm az ugysincs és igazuk van! Tehát amint leszek olyan elszánt akkor ráírok és meglátjuk mi lesz az eredménye majd megírom.
2012. szept. 16. 08:14
12/12 A kérdező kommentje:
Felvettem vele a kapcsolatot közömbös témákat írtam közömbösen reagált szerintem nagyképü lehet vagy van ficsurja igyhát alighanem a történet itt ért véget. Lassan reagált szinte le vagy szarva modban hát ebböl feltételeztem ezt.
2012. szept. 16. 23:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!