A barátomat megrázta az áram. Lehet még belőle baj?
Szent este megrázta őt az égősor, szerencsére egyből eldobta. Hívtak hozzá mentő, kórházba került, csináltak 7 EKG-t vettek tőle vért, kapott infúziót,minden negatív lett így éjjel hazaengedték a sürgősségiről,de ugyan akkor azt mondták, hogy kávé,buli, terhelés off, mert 4-5 napig felléphet szívritmuszavar.
Most akkor lehet még baj? Vagy csak elrettentésként mondták a dokik hogy biztosan pihenjen? Élsportoló, erős szíve van, de Semmit nem alszom mert félek hogy éjjel lesz baj a keringésével... És már hulla vagyok.
Nyilván, ha minden előírást betart, akkor nagy valószínűséggel nem lesz semmi baja.
Amúgy attól függ, hogy mennyire rázta meg az áram és mennyire erős a szervezete. Engem is rázott már meg az áram kétszeri is életemben, kb. 20 és 25 évvel ezelőtt és még itt vagyok. Igaz, engem nem is annyira rázott meg, hogy kórházba kerüljek.
Tartsa be azt, amit az orvos mondott. Ha bármit érez, akkor pedig azonnal kórházba kell menni.
Persze, pihen sokat, nem terheli a szivét, folyamatosan nézem a pulzusát, de teljesen normális. Csak annyira aggódom főleg éjjel hogy képtelen vagyok elaludni.
Most már talán a harmadik éjszaka jobb lesz, meg igazából Ő nem aggódik meg nem szúr, nem nyom neki a mellkasa, jól érzi magát, csak én vagyok idegroncs.
Köszönöm a válaszodat! Ment a zöld kéz!!
Úristen! Ha elesel is ennyire túl dramatizálod, hogy még aludni sem vagy képes?
Ha az ujján ment keresztül az áram, akkor az ég egy adta világon semmi baja nem lesz. Teljesen feleslegesen csináltak rajta ennyi mindent. Természetesen, ha két kézzel fogta és a két keze közt záródott a kör, akkor az már más tészta, de azt sem kell ennyire túl dramatizálni.
Jesszus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!