Megrázott a villanypásztor, fáj a nyakam! Összefügg?
Nem vagyunk orvosok, nem latjuk milyen allapotban vagy, szakemberhez kell fordulni.
Nem is ertem az ilyen kerdest...
Miért is ne függhetne össze? Mozdult egy hirtelent a tested, a fejed meg helyben akart maradni(ismeri Newton törvényeit), a kettő között meg a nyak szívja meg.
"A villanypásztor az emberre ártalmatlan" Hát, átlagos száraz körülmények között, egészséges, felnőtt emberre, a veszély tudatában, statisztikus alapon. Bárkiről kiderülhet utólag, hogy nem ebbe a csoportba tartozott. Aztán ezen kívül nyugodtan kiszúrhatja a vele levő szemét a kezében tartott csavarhúzóval önkéntelenül, hátraugrik és letapossa a mögötte álló 2 éves gyermeket, a hirtelen meglepődéstől infarktust lehet kapnia annak, akiben már megvannak a plakkok...
Lovat akartam megsimogatni és úgy értem hozzá véletlenül.
A nyakam viszont azóta is fáj. Mi lehet vele? Egyik pillanatról a másikra kezdett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!