Megrázott a villanypásztor. Lehet valami bajom?
Figyelt kérdés
Gólyadélutánon voltunk ma egy madárgyűrűző központba,és ott véletlenül túl közel hajoltam a nemtudom milyen madarakhoz(amiknek a kerítésük elött villanypásztor volt)és megrázott.Éreztem,de csak kb.térdig.Látta a tanár is,és a körbevezető is.Lehet valami bajom?2012. szept. 26. 19:49
1/7 anonim válasza:
7 nap múlva hívnak telefonon hogy meg fogsz halni eljön érted egy energiavámpír és véged lesz
2/7 anonim válasza:
Nyugodj meg semmi bajod nem lehet, fiatalabb korunkban páran ezzel szórakoztunk hogy villanypásztorral volt körbe véve a box ring és ha neki estünk volt ne mulass :D
Ezeknek nagyon gyenge az áramkörük, pont az állatok terelése a célja, az állat érzékenyebb az áramra mint az ember
Nem rázni szokott tulajdonképp csak csípni
20/F
3/7 A kérdező kommentje:
Hahaha...Normális válasz esetleg?Amúgy pedig szeretem a vámpíros történeteket úgyhogy :D
2012. szept. 26. 19:58
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! :)
2012. szept. 26. 19:59
5/7 anonim válasza:
Nem lesz semmi bajod, nyugi.
Ezekben a kerítésekben nagyon kevés áram van, az állatoknak sem lehet bajuk tőle. Csak annyi a lényege, hogy megcsípi őket kicsit, ami ugye kellemetlen, és megtanulják, hogy ne érjenek hozzá.
Engem is csípett már meg (nem is mondanám "megrázásnak", mert ez igazából nem az), nem több, mint mikor feltöltődik a ruhád mondjuk, és pattan egyet, mikor hozzáérsz.
6/7 anonim válasza:
Esetleg romlik a helyesírásod. Más bajod nem lehet, hiszen ha veszélyes lenne, nyilván nem engedélyeznék. Törpefeszültséggel megy.
7/7 anonim válasza:
Hát nem törpefesz! Ha neked 5000v pl törpefesz akor valami nincs rendbe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!