Tegnap megrázta az áram egy kicsit a balkezemet. Le is zsibbadt, de a kórházban nem adtak semmi gyógyszert csak vérvétel volt és EKG. Nem kellett volna kapnom valamilyen gyógyszert?
Tegnap előtt Szombaton megrázott az áram a bal alkaromnál félig lezsibbadt a kezem de nem volt semmi tünetem.Egy égősort húztam ki aminek a kábelje meg volt törve és a vezetek kicsit kiállt rajta mint egy szálka nagyságú. Másnap reggel húztam az ügyeletre reggel és küldtek sürgősségire EKG t megcsinálták azt mondták nem nagy áramütés volt minden rendben. Kérdésem lenne hogy mi a tapasztalat másnak is volt már ilyen ? Vérrög meg ilyesmi kialakulhat olvastam ilyet is. Ha gáz lenne vagy lett volna akkor a panaszok már kijötte volna? Egyébként tegnap óta kicsikét nehéz légzésem van lehet csak mentálisan érzem ezt meg olyan izomgyengeségem na de ugye ez lehet talán a melegedéstől mivel frontérzékeny vagyok és most jelenleg melegfront van.
szerintetek ez nem gáz ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!