Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Kitehetik barátomat extrém...

Kitehetik barátomat extrém áram fogyasztásért?

Figyelt kérdés
Barátom szobát bérel, egy szobabérlők házában. Átalányt fizet az áramért és a gázért. Mindíg nyitva hagyja a gépet és a villanyt, ha elmegy a boltba, sokszor ha melóba megy, akkor is. Senki sem szolt érte. Most azonban bányászni szeretne. Ami ugye egy magas áramfogyasztású gép működését jelenti non stop. Ez lehet 20-50x annyi fogyasztást jelent még csúcsidőben is, mint másoknál. Lehet-e baj ebből? Kitehetik-e ezért?
2016. okt. 30. 13:38
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Mitől lenne ez 50szer annyi áram fogyasztása? Mekkora táp van a gépében? 1kW? Gondolod előtte 20-30W-tal ment a gép?

Még ingyenáramnál sem éri meg a bányászat amúgy...

2016. okt. 30. 13:59
 2/6 anonim ***** válasza:
86%
"nyitva hagyja a gépet és a villanyt" anyám ezek a kifejezések...
2016. okt. 30. 14:24
 3/6 A kérdező kommentje:

Őszintén szolva nem tudom mennyi az áramfogyasztása egy bányászgépnek, még nem bányásztam, de azt olvastam mindenhol hogy jó sok.

Ő szokta mondani, nekem, mikor elmegyünk, hogy nyitva hagyja az alkalmazásokat a gépen.

2016. okt. 30. 14:31
 4/6 anonim ***** válasza:

A gép nem fogyaszt annyira sok, mondjuk nem is éri meg vele a bitcoinozás már. Még ha ingyen van az áram akkor sem. De ő "tudja"...

Viszont elég fura, ha a villanyt sem kapcsolja le, amikor elmegy.

2016. okt. 30. 19:51
 5/6 anonim ***** válasza:
70%
Keress rá google-n hogy "bitcoin farm" és nézd meg a képeket. Így bányásszák. Egy gép az kb semmi. Ha a proci maxon pörög, akkor sem eszik lényegesen többet mint normál használatnál. Forintra levetítve, észre se fogja venni senki. Ha grafikus játékkal játszik, többet fogyaszt a gépe. De egy számítógéppel nem lehet túlságosan megpörgetni a villanyórát.
2016. okt. 30. 20:05
 6/6 anonim válasza:
Akkor lehet erős az áramfogyasztás, ha marijuanát termeszt :D
2018. jan. 9. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!