Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Szerintetek mit csináljak?

Szerintetek mit csináljak?

Figyelt kérdés

Nagyjából egy éve ráestem a lábfejemre és elég csúnyán megütöttem.Dagadt volt meg lila és nagyon fájt.Háziorvoshoz nem sikerült eljutnom,szüleim meg nem vittek röntgenre,mert minek ? :D

A problémám,hogy azóta is fáj,ha sokat sétálok vagy futok.Mindig ott kezd el fájni először.Most is bizsereg,de nem futottam.

A lábfejem oldalán(egy vonalban a kisujjal) ütöttem meg.

Próbáltam tapogatni,de csak annyit érzek,hogy ott egy picit jobban érződik a csontom,mint a másik oldalon + egy részénél,ha végighúzom az ujjam,akkor olyan mintha egy nagy eret tapintanék,pedig nincs ott semmi.

Szerintetek mit csináljak ?Szüleim nem hiszem,hogy orvoshoz vinnének,mert nem hisznek nekem :/ Igazából nem okoz nagy problémát,inkább néha kellemetlen,de semmi egyéb,csak picit félek,nehogy valami komolyabb probléma legyen belőle.

2017. dec. 12. 15:33
 1/1 anonim ***** válasza:
Mutasd meg az iskola orvosnak.
2017. dec. 12. 15:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!