Torott gerinccel, eldeformalodot csigolyaval lehetek meg allatorvos?
Nekem a lovaglas az eletem. Minden idot amit lehetett a lovardaban toltottem, lohaton illetve sokat segitettem a lovak korul. Komoly terveim voltak lovaglas teren,mig egyik nap egy szerencsetlen baleset kovetkezteben eltort a gerincem.
Gyorsan rohantunk a korhazba, masnap megmutottek, van 4 csavar es 4 tartorud a csigolyamban, a doki szerint ossze fog szepen forrni. Csakhogy ugyanez a torott csigolya el is van deformalodva befele a gerincvelo fele,folyamatosam nezni kell, mert ha rosszabbodik, ki kell venni es kicserelni muanyagra :(.
Ezek utan o nem tanacsolja nekem hogy valaha is lora uljek, mert ezzel egyreszt tovabb rontanam a csigolya helyzetet, masreszt eleg egy kis eses es lebenulhatok. :(
Ezt en sehogy sem tudom feldolgozni, vegul ugy dontottem, allatorvosnak jelentkezek, hogy ha mar nem ulhetek Lora, akkor segitsek rajtuk.
A doki nem mondta hogy nem lehetek az, csak azt, hogy nem emelhetek sokat, derekfajos leszek, mindem idojarasvaltozast megerzek stb
Szerintetek lehetek igy is sikeres logyogyasz szakallatorvos?
ha a gerincem ezt is megakadalyozza komolyan nem tudom mit csinaljak
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!