Volt már gipszed?
Figyelt kérdés
Milyen sérülésre kaptad? Meddig voltál gipszben? Nagyon rossznak élted meg azokat a heteket?2017. szept. 14. 19:31
1/6 anonim válasza:
Volt. Bal láb szárkapoccsont törés, másfél hónapig volt gipsz. Viszonylag könnyen viseltem, egyedül a mozgas volt nehézkes vele
2/6 anonim válasza:
14 éves koromban eltörtem a könyökömet, gipszben voltam csuklótól vállig. Kicsit kényelmetlen volt, de a lusta kamasz aki voltam élvezte, hogy nem kellett tesizni, meg otthon takarítani, meg az órákon jegyzetelni, dogát, házit írni. (A jobb kezem volt ugyanis, és tényleg nem tudtam használni. Igaz felelni azért szerencsére tudtam. :D )
4/6 zitababy válasza:
Volt. A bokám többször is törés,szakadás miatt. Nem kellemes,de elviselhető. 2-6 hét között volt gipszben.
5/6 anonim válasza:
25évesen elestem, és eltört a csuklóm. 6 hétig volt gipszben, úgy középidőre hozzászoktam.
6/6 anonim válasza:
Volt! Jobb csuklom. Nagyon hamar hozzászoktam. Kb 4-6 hétig volt fenn. Annyi vol a rodsz mikor megvolt a röngen kép és jött ki a nővér pont ettem és megszolal hogy: "Ne nagyon egyen mert lehet műteni kell" Na akkor lefagytam. Nagyon megijedtem. 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!