Neked volt már gipszed?
Figyelt kérdés
Hogyan élted át a gipszes időszakot?
Mi volt benne rossz, esetleg mit szerettél benne? :)
2013. nov. 10. 11:52
1/4 anonim válasza:
A rossz az volt hogy fájt amikor jött a rossz idő és féltem hogy suliba nekifutnak. A jó az volt hogy nem tesiztem. Am nem volt olyan rossz.
2/4 anonim válasza:
Most van másodjára begipszelve a kezem, megint a bal... És balkezes vagyok. Amikor gyerekkoromban volt gipszem, jobban éltem meg mert több segítségem volt, nem kellett háztartást vezetnem. Nem tesiztem és kész. Az jó volt. Most viszont 25 évesen már nem olyan jó móka.... Nem tudok dolgozni, főzni, mosogatni, alap dolgokat megcsinálni. Rossz ez a semmittevés.
3/4 anonim válasza:
Volt kétszer is, egyszer könyékig, de úgy hogy az összes ujjam be volt gipszelve (kivétel hüvelyk) :S másodszor vállig voltam begipszelve az még rosszabb volt. Utáltam, mindenben akadályozott, vállgipsznél aludni sem tudtam,folyton felébredtem hogy rosszul van letéve..Mit szerettem benne? :D mit lehet a gipszben szeretni?
Kedves kérdező, te most vagy esetleg gipszben? Mid tört?
4/4 A kérdező kommentje:
Nekem semmi szerencsére, unokatesómnak van eltörve a lába, hátha tudom felvidítani, csak azért tettem fel a kérdést :D
2013. nov. 11. 19:22
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!