Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Miért van feldagadva?

Miért van feldagadva?

Figyelt kérdés

Tegnap este a párom ujjazott engem nagyjából 1 órán át, néha durván néha annyira nem. Nagyon el akarta érni hogy elmenjek, mert én nagyon nehezen tudok elmenni (végül sikerült is neki), végén már fájt. Reggel mikor felkeltunk elmentem pisilni és észre vettem hogy kívülről nagyon be van dagadva jobb oldalt (pontosan nem tudom mi a neve), tehát a bal oldal nem vészes, de jobb az háromszorosa. Be lehet gyulladva? Gondolom azért ilyen mert párom sokáig és erősen csinálta és nem tett neki jót. Ez el fog múlni vagy menjek vele orvoshoz?

Válaszokat előre is köszönöm?

ma 11:32
 1/8 anonim ***** válasza:
vagy nem mosott kezet, miután hazajött a műhelyből...
ma 11:41
 2/8 A kérdező kommentje:

A kisajkakra gondoltam.

És nem, a párom nem igénytelen és nem dolgozik műhelyben.

Képet még nem fogok csatolni sajnálom.

ma 11:47
 3/8 anonim ***** válasza:

Ezt a brutális párt ma hagyd el! Megerőszakolt.

Jó esetben elmúlik magától, de ha 2 nap után nem, akkor orvos.

ma 11:52
 4/8 anonim ***** válasza:

Teljesen normális dolog, attól függetlenül, hogy legközelebb ne 1 órás ujjazással próbálkozzatok már. A nők 60%-a nem képes csak hüvelyi orgazmusra, szóval inkább a csiklót kéne izgatni és nem ilyet csinálni.

Valszeg a súrlódástól megsérült a kisajkad. Az ilyenkor így feldagad/bevizesedik. Ugyanúgy, mint a sípcsontodat is, ha megütöd akkor megdagad egy picikét. Csak ott nagyobb a terület ez meg kicsi és érzékeny. Próbáld elkerülni, hogy nyomás alatt legyen az a terület, hordj kényelmes pamut bugyit és ne szoros gatyát. Pár nap alatt meg fog gyógyulni.

Legközelebb használjatok síkosítót, a párod figyeljen, hogy ne hajoljon be a kisajkad és ne 1 órán keresztül ujjazzon lehetőleg.

ma 12:20
 5/8 anonim ***** válasza:
39%
Csak a szokásos suttyó, proli, koszos, durva pali kekszuális élete.
ma 16:30
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm 4-es!

Már lentebb ment a dagadás sokkal!

5-ös pedig, a párom az egyik legápoltabb ember akit ismerek, előtte együtt is fürödtünk, úgyhogy 100%, hogy nem volt koszos:)

ma 16:55
 7/8 anonim ***** válasza:
De neked nem tűnik fel, hogy olyan csinál (ráadásul élvezetszerzés címén), ami neked nem esik jól?
ma 17:12
 8/8 anonim ***** válasza:
Fertőzés miatt dagad, gyullad, az pedig valamilyen bakteriális fertőzés és immungyengeség miatt van. Főleg ha még durva is.
ma 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!