Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Illatosító spray-t fújtam 6...

Pónniló90 kérdése:

Illatosító spray-t fújtam 6 szor mindkét orrlyukamba abból a célból,hogy múljon el a nátha.Megállhat a szívem?

Figyelt kérdés
Eléggé fáj,egész nap fulladozva köhögtem,erős halálfélelem is volt bennem hogy esetleg ott maradok a vc-n mikor rám jött a fulladás.Vért köptem sokat.Ezt az egészet egy házi praktikának gondoltam nem valami őrültségnek vagy ginisz rekord megdőntésének mert 24 órába fújt az orrom,mellette semmit nem tudtam csinálni a házi munkák meg elmaradtak már 4.napja.A kérdés nem hazugság,vagy villogás a figyelemért hanem valóban megtettem ezt a hülyeséget.Aki orvos,ápoló vagy csak kicsit is ért az egészségügyhöz kérem szóljón hozzá hogy mi történhet az egészségemmel így ezek után.Nem akartam magamnak ártani azt hittem az erős anyag eltávolíthatja a xxxx -t az orromból.Köszönöm a válaszokat.
tegnap 20:42
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
tegnap 20:43
 2/17 anonim ***** válasza:
81%
A helyedben már hívtam volna a mentőt! Mégis mit vársz itt a gyakorikérdéseken?
tegnap 20:49
 3/17 A kérdező kommentje:
Csak egy kis emberi törődést és megnyugtatást.Kitudja meddig élhetek így.
tegnap 20:55
 4/17 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem megmérgezted magad.
tegnap 20:55
 5/17 A kérdező kommentje:
De nem kész akarattal.Ha mentőt hívok elvihetnek a "dilibe".Azt semmiképp sem akarnám.
tegnap 20:57
 6/17 anonim ***** válasza:
Szerintem is mérgezés. Nyálkahártyán minden sokkal gyorsabban felszívódik. Hogy lehet ennyi eszed? Menj be a sürgősségi osztályra. Nem tudom, hogy ha vért köpsz, miért nem hívsz azonnal mentőt.
tegnap 20:58
 7/17 anonim ***** válasza:
Mentőt azonnal
tegnap 21:00
 8/17 anonim ***** válasza:
Ebből Darwin díj lesz, nem "ginisz rekord"...
 9/17 A kérdező kommentje:
Jót akartam.Eléggé szomorú vagyok hogy ez történt.
 10/17 anonim ***** válasza:

"Csak egy kis emberi törődést és megnyugtatást.Kitudja meddig élhetek így."

1: az a törődés, hogy mondjuk, hívd már a mentőt.

2: megnyugtatni nem tudunk, mert megmérgezted magad;

3: meddig élhetsz: ha csinálnád amit mondunk, akkor még 80 évig is.

112

tegnap 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!