Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Illatosító spray-t fújtam 6...

Pónniló90 kérdése:

Illatosító spray-t fújtam 6 szor mindkét orrlyukamba abból a célból,hogy múljon el a nátha.Megállhat a szívem?

Figyelt kérdés
Eléggé fáj,egész nap fulladozva köhögtem,erős halálfélelem is volt bennem hogy esetleg ott maradok a vc-n mikor rám jött a fulladás.Vért köptem sokat.Ezt az egészet egy házi praktikának gondoltam nem valami őrültségnek vagy ginisz rekord megdőntésének mert 24 órába fújt az orrom,mellette semmit nem tudtam csinálni a házi munkák meg elmaradtak már 4.napja.A kérdés nem hazugság,vagy villogás a figyelemért hanem valóban megtettem ezt a hülyeséget.Aki orvos,ápoló vagy csak kicsit is ért az egészségügyhöz kérem szóljón hozzá hogy mi történhet az egészségemmel így ezek után.Nem akartam magamnak ártani azt hittem az erős anyag eltávolíthatja a xxxx -t az orromból.Köszönöm a válaszokat.
dec. 16. 20:42
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Mi az a Darwin díj?
dec. 16. 21:02
 12/22 anonim ***** válasza:
A Darwin-díj olyan, gúnyos értelemben vett „kitüntetés”, amelyet azon embereknek ítélhetnek meg, akik valamilyen különösen buta, ügyetlen módszerrel próbáltak egy számukra érdekes célt elérni, és ez az életükbe vagy a nemzőképességükbe került. A nevét onnan kapta, hogy ezek az emberek, Charles Darwin természetes kiválasztódásról szóló híres elmélete értelmében, „szívességet tesznek” az emberiségnek azzal, hogy nem örökítik tovább ostobaságukat utódaikra. Azaz a díj a humán génállomány öntisztulását jelképezi.
dec. 16. 21:30
 13/22 A kérdező kommentje:
Értem nem merek mentőt hívni.
dec. 16. 21:34
 14/22 anonim ***** válasza:
Miért nem?
dec. 16. 21:34
 15/22 anonim ***** válasza:
72%
Szörnyű ám a fulladás mint halál....
dec. 16. 21:35
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Hát nézd, mivel nem öngyilkossági szándékkal csináltad, nem fogsz a pszichiátriára kerülni. Hülye ötlet volt. De most még nagyobb hülyeség lenne nem fordulni orvoshoz. És hidd el, láttak már nagyobb hülyét is. Valószínűleg csinálnak egy vérvizsgálatot hogy mi szívódott fel, meg kimossák a maradékot az orrodból hogy gyorsabban gyógyuljon (valószínűleg az se lesz kibírhatatlan, gyerekeknek is csinálják náthánál).
dec. 16. 21:40
 17/22 anonim ***** válasza:
71%
Nem lesz semmi bajod, ha akarna, már lenne. Minimális mennyiség az, ami beléd került. Azért köhögtél, hogy távozzon. Irritálta a nyálkahártyádat, de az regenerálódik.
dec. 16. 21:43
 18/22 anonim ***** válasza:
83%

Full kamu...

Még oda is írja, hogy "nő". 😓 Ennél ócskább trollkodásba már rég szaladtam bele.

dec. 17. 07:42
 19/22 anonim ***** válasza:
Orvosi Nobel-díjra érdemes terápia. De Darwin-díjra mindenképp.
dec. 17. 19:14
 20/22 anonim ***** válasza:
Mi van veled kérdező?
dec. 18. 08:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!