Neked milyen gipszed volt már?
Figyelt kérdés
Mid tört el, hány hétig voltál gipszben, te hogyan viselted a gipszet? Mekkora gipszben voltál?2016. jan. 8. 13:18
1/3 anonim válasza:
Kézközépcsontom tört el, a kisujjamnál. 3 hétig voltam gipszben, könyékig.
Elég sz-r volt, mert a jobb kezes vagyok és az volt eltörve, az első időszakban kb semmit nem tudtam csinálni vele, mert fájt ha mozgattam az ujjamat. Aztán a végén már nagyjából simán ment minden. Meg az volt még rossz, hogy tél volt, kesztyűt nem tudtam húzni arra a kezemre, be kellett tekernem egy sálba, hogy ne fagyjanak le az ujjaim, volt olyan fölsőm, amit nem tudtam felvenni mert nem ment bele a gipsz az ujjába, hajat is csak segítséggel tudtam mosni. Elég rossz volt.
2/3 anonim válasza:
Ideiglenes félgipszem volt csak, mivel mindig minden gipszelés elől elszaladtam. Nem tartottam szükségesnek, de beleőrültem volna, az tuti. Csak a csuklóm tört el, megműtötték, nem KELLETT gipsz, mint mondjuk combnál (arra nem tudok más módszert, remélem, sosem kerül rá sor). Direkt erre a célra való hevedert használtam, nem ósdi, szenvedéssel járó gipszet. Az orvos persze tiltakozott (valamiért nem bírják elviselni, ha nemet mond a beteg, akinek az életébe akarnak avatkozni durván, hetekre), de makacs vagyok, főleg, ha tudom, hogy igazam van.
3/3 anonim válasza:
Volt egyszer 3.-ba egy csukló és alkar törésem és most 5.-be egy sipcson zuzodásom és egy térd törésem és ez a kettő egyszere!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!