Lone Star kérdése:
Neked milyen gipszed volt már eddig?
Figyelt kérdés
És neked milyen volt gipszben lenni? :2014. dec. 28. 15:20
1/3 szamo77db válasza:
Mindkét kézfejem volt eltörve. Jobbkezes vagyok, így aztán gondolhatod, mit össze kínlódtam pl. a borotválkozással, tisztálkodással, amikor bal kézzel kellett mindezt megcsinálnom, hiszen a jobb kezemen gipsz volt. A gipsz alatt viszketett a bőröm, egy kötőtűvel nyúltam alá és próbáltam vakargatni.
2/3 anonim válasza:
Nagyon rossz a gipsz. Én a jobb csuklómat törtem el jobbkezes létemre, és nehezen mentek az alapvető dolgok (pl. evés, fogmosás, fürdést azt megoldottam, stb).
3/3 anonim válasza:
Soha nem tört még el semmim :) . De egy haverom (fiú) még csak 13 éves, a bal keze 4x tört már el, egyszer a jobb keze és egyszer a lába :D . Elég kellemetlen lehet, különösen, ha valami kalandparkban vagy ilyesmi helyen vagy, mert nézed a többi vudám embert, téged meg sehova nem engednek fel :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!