Feldobtam a labdát, ráesett a gyűrűsujjamra, nem láttam a fától. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Kimentem az udvarra dekázgatni és egy fától nem láttam a labdát, tartottam a kezem, hogy elkapom és ráesett felülről az ujjamra. Kicsit bedagadt, meg folyamatosan fáj. Amikor bejöttem, ájulás közelben voltam, ittam vizet és leültem, még mindig furcsán érzem magam. Valami tanács?2017. jún. 8. 19:16
1/4 A kérdező kommentje:
Fáj, ha nyomok vele valamit és a középső ízületnél van probléma, az ujjam közepén.
2017. jún. 8. 19:20
3/4 A kérdező kommentje:
Itthon azt mondják, hogy nem lehet vele mit csinálni, majd elmúlik. Minden bajomnál ez van, múltkor másfél hónapig nem múlt el teljesen egy csípősérülésem.
2017. jún. 8. 19:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!