Most telepítettem újra egyik gépünkön a Windows-t. Ide is feldobtam az Avastot most és feltűnően lassítja a böngészési sebességet?
Programok előtt még feldobtam az Avastot.Böngésző felkerült majd és már a kezdőoldalát se tudta egyből betölteni ahogy szokta hanem tölt,tölt és töltőt mire "észbekapót".Minden oldal be töltődését annyira vissza fogja... Van erre valami beállítás vagy jobb nem bántani,mert védelem téren annyit sem fog érni mint amúgy?
Másik gépen (enyémen ami ugyan így nem gyenge gép) nem ez a vírusirtó van (és gyorsan töltődnek be a weblapok stb) ami lehet jobb is,pedig cserélni akartam az egyszerűség kedvéért mert ingyenes,de ezek után meg gondolandó.
Ötlet? Akik Avastot használnak nem tűnt fel nektek ez? (Igaz egyik családtagomnak se,azt hitte ez a normális...)
Driverek természetesen fent vannak,mint írtam Avast-tól van ez.
Nem rakom fel az Avast minden "szutykát" ami felesleges (távoli segítség nyújtás meg ilyesmik).Így a böngésző bővítményt sem,mert az aztán tudná produkálni a böngészőt,tudom régről.
Nekem is volt időszakom mikor nem használtam semmit és mivel tudom hol járok,mit csinálok,mit szabad és nem szabad letölteni,elindítani,feltelepíteni normálisan stb így soha sem volt semmi vírusom. Hetente vagy két hetente 1x Malwarebytes,vagy Hitmanpro avagy ESET online scannerel átnézetem a gépet és ennyi. Lehet megint maradok annál..
Köszi a válaszokat!
@3
Én ugyan ezt a módszert alkalmazom, mint Te :)
Csak MSE és havonta vagy kéthavonta átnézem a gépet rendesen.
Soha semmi gondom (komolyabb) nem volt idáig :)
Ha paranoiás lennék, azt gondolnám, hogy maga a vírusírtók vonzák be a vírusokat, stb... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!