Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Most telepítettem újra egyik...

Most telepítettem újra egyik gépünkön a Windows-t. Ide is feldobtam az Avastot most és feltűnően lassítja a böngészési sebességet?

Figyelt kérdés

Programok előtt még feldobtam az Avastot.Böngésző felkerült majd és már a kezdőoldalát se tudta egyből betölteni ahogy szokta hanem tölt,tölt és töltőt mire "észbekapót".Minden oldal be töltődését annyira vissza fogja... Van erre valami beállítás vagy jobb nem bántani,mert védelem téren annyit sem fog érni mint amúgy?

Másik gépen (enyémen ami ugyan így nem gyenge gép) nem ez a vírusirtó van (és gyorsan töltődnek be a weblapok stb) ami lehet jobb is,pedig cserélni akartam az egyszerűség kedvéért mert ingyenes,de ezek után meg gondolandó.

Ötlet? Akik Avastot használnak nem tűnt fel nektek ez? (Igaz egyik családtagomnak se,azt hitte ez a normális...)

2015. ápr. 29. 12:30
1 2
 11/11 anonim válasza:

Nekem az egyik gyengébb gépen feltűnően lassította a böngészési időmet az Avast.

(Igaz ez gyengébb gép a másik erősebb gépemen az Avast fut.)

A lényeg, hogy a gyengébb gépemen a Panda ingyenes verzióját telepítettem, idáig úgy tűnik, hogy nem olyan rossz.

2015. máj. 16. 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!