Mit tegyek? Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Tegnap edzésen bemelegítés képpen kidobósoztunk és kiakart vki engem dobni. A labdát meg akartam fogni, a jobb lábamat picit behajlítva felemeltem (kicsit a mellkasom felé) és a repülő labdát megakartam fogni. Csakhogy a jobb kezemen a középsőujjam beakadt a lábamba és én meg felrántottam. Az egész pár másodperc alatt történt. Engem kidobtak és a padhoz mentem de annyira fájt az ujjam, ahogy leültem szólni akartam az edzőmnek hogy én inkább maradok ülve vagy hazamegyek. Otthon a szüleim azt mondták, hogy borogassam aztán megggyógyul magától, de 2 hétig még fájhat. Duplájára fel van dagadva az ujjam és halványan lila. Ez a középsőujjamon lévő nagy ízűleti "bügyök". Ha behajlítom fáj és van egy pont ahol ha megnyomom beszúr az egész ujjam és utána pár percig erőteljesebben fáj. Szüleim nem akarnak ügyeletre menni és csak azt mondogatják hogy borogassam. Tegnap beborogattam de nem ért semmit. Egyedül nem tudnék Pestre bemenni az ügyeletre.2017. ápr. 1. 11:24
1/3 anonim válasza:
Eltört, menjél be a helyi ügyeletre még ma.
Nem kell a kifogásokstgyerek keresni.
2/3 A kérdező kommentje:
Tudomásom szerint nem törhet el az ízűlet, csak a benne lévő porc sérülhet.
2017. ápr. 1. 15:40
3/3 A kérdező kommentje:
Tehát nem valószínű a törés
2017. ápr. 1. 15:40
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!