Ti hogy bírtátok a gipszes heteket?
Figyelt kérdés
Nekem most van kezemen gipsz mert eltört a kisujjam, 1 hete van rajta és már nagyon idegesít a gipsz alatt, olyan mintha összeragadna a 3 ujjam ami gipsz alatt van... soha nem fog letelni ez a 4 hét..:/2017. márc. 7. 20:06
11/16 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat! A gipszet le fogják majd cserélni, vagy csak atkotozik? Es ha az ujjam is gipszbe van akkor is tesznek ra korkoroset?
2017. márc. 8. 09:56
12/16 anonim válasza:
Nekem 1 hétig volt a sín, amiben 4 ujjam benne volt, utána körköröset kaptam +3 hétre, abban csak a kisujjam meg a gyűrűsujjam volt benne már.
13/16 anonim válasza:
ja, amúgy mit mondtak, lesz gipszcsere? kell visszamenned?
14/16 A kérdező kommentje:
Igen, mindenhéten visszakell mennem! Hat remelem hogy majd kapok korkoroset es mar csak 2 ujjam lessz benne! Amikor leveszik majd akkor mennyire fogom tudni mozgatni az ujjam meg a csuklom? (csuklom mar volt eltorve ugyanezen a kezemen)
2017. márc. 8. 10:16
15/16 anonim válasza:
A csuklóm mozgott, a törött gyűrűsujjam viszont szinte semennyire nem, úgyhogy gyógytornára kellett mennem. De aztán rendbejött.
16/16 A kérdező kommentje:
Értem, lehet nekem se fog mozogni az ujjam majd..
2017. márc. 8. 10:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!