Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Ti hogy bírtátok a gipszes...

Ti hogy bírtátok a gipszes heteket?

Figyelt kérdés
Nekem most van kezemen gipsz mert eltört a kisujjam, 1 hete van rajta és már nagyon idegesít a gipsz alatt, olyan mintha összeragadna a 3 ujjam ami gipsz alatt van... soha nem fog letelni ez a 4 hét..:/

2017. márc. 7. 20:06
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Én imádtam, szét filmeztem az agyam.:D
2017. márc. 7. 20:20
 2/16 A kérdező kommentje:
neked fekvőgipszed volt?
2017. márc. 7. 20:27
 3/16 anonim ***** válasza:

Hát nem, de kb semmi nem tudtam csinálni.

Szétvágram a kezem.

Én elvoltam

2017. márc. 7. 20:29
 4/16 A kérdező kommentje:
nekem se lenne semmi bajom a gipszel csak az ujjaim miatt idegesít! Gipsz alatt a szag ellen mit lehet tenni? :D
2017. márc. 7. 20:40
 5/16 anonim ***** válasza:
Én mindig szerettem gipszben lenni :)
2017. márc. 7. 22:44
 6/16 A kérdező kommentje:
Miért?
2017. márc. 7. 22:57
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Van hurkapálca. Azzal vakarhatod meg tisztíthatod.

Nekem az jött be, hogy elég sokat dolgozok.

Itthon, bent munkahelyen is.

Volt okom a lazulásra.

2017. márc. 8. 09:05
 8/16 A kérdező kommentje:
Hurkapálcával tudom vakarni, csak letipsztitani nem, mert ugyan olyan budos es koszos marad a gipszben! Hogy érted azt hogy tisztitgatni hurkapálcával?
2017. márc. 8. 09:20
 9/16 anonim ***** válasza:

"Miért?"

Tök jó, mikor mindenki rajzol a gipszedre, mindenki segít neked, mindenki odafigyel rád, mert gipszben vagy, még ismerkedni is egész jól lehet gipszben :)

Ne hisztizz rá szerintem, nézd a jó oldalát a dolognak. 3 ujjad gipszben van, ez még nem a világ vége.

2017. márc. 8. 09:33
 10/16 anonim ***** válasza:

"Hogy érted azt hogy tisztitgatni hurkapálcával?"

Bocs, hogy az előző helyett én válaszolok.

Én azt csinálltam, hogy lehet kapni ilyen fültisztító pálcikát, aminek vatta vana végén. Vegyél alkoholt hozzá. Belemártottama vattás végét az alkoholba és azzal tisztogattam az ujjaim közét, ahogy be tudtam nyúlni a gipszbe, mikor nekem ugyanez volt, mint most neked. Meg a lábamnál is ugyanezt csináltam, mikor meg az volt begipszelve.

2017. márc. 8. 09:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!