Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Hogyan segitsek az edesanyamon?

Hogyan segitsek az edesanyamon?

Figyelt kérdés
Anyukam egy napon autobalesetet szenvedett, lebenult a bal laba. 16 eves vagyok, lany. Kezdetben nem tudtam elfogadni a dolgot, de rajottem, hogy idaig o nevelt engem. Az elejen kerekesszekben volt es csak sirt, szegyelte magat elottem. Apukam 2 hetente jon haza a munkaja miatt. Segitettem neki mosdoba menni, tisztalkodni, oltozni, mindenben. Ongyilkos akart lenni...nehany napig vele aludtam, mindig a karomban aludt el sirva. Nehany honap utan megtanult ket mankoval jarni, de szegyelt kimenni az utcara. Estenkent elbeszelgettunk a dolgokrol es provaltam ot felviditani, elmondtam, hogy imadom es barmit megtennek erte, de nem segitett, megakart halni. Kihagytam egy hetet a sulibol es minden nap tornaztam vele es segitettem, egyutt foztun, elmentunk bevasarolni, setaltunk egy parkban...a nap vegere egy kicsit jobb kedve lett, de este megint jottek a nehezsegek...az egy het kihagyasbol ket het lett. Csak tornaztattam a labad, probaltam segiteni, hogy hogyan tudjon ujra jarni, az orvosok lemondtak rola. Egyik nap elmentem vele az uszodaba, ahova jarok, ahol a vizben ujra "jarhatott". Idonkent jol erzi magat, de belul ossze van torve mar 11 honapja. Egesz nap beszelgetek vele, megolelem, megpuszilom vagy csak megsimogatom. Hogyan segithetnek rajta?

2016. aug. 3. 17:45
1 2
 11/11 anonim válasza:
Nem nagyon tudok hasznos tanácsot adni, csak azt szeretném mondani, hogy mosolyogva és könnyezve olvastam végig, amit írtál. Fantasztikus lány vagy, hihetetlen, hogy mennyire próbálod mindenből a legjobbat kihozni. Le a kalappal, ahogy látom, jó úton haladtok. És szerintem ha anyukád visszamegy dolgozni, az is sokat segíthet rajta. És az is, hogy te mindig foglalkozol vele. Nagyon szerencsés, hogy ilyen lánya van :)
2016. aug. 30. 22:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!