Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Mi történhetet a térdemel?

Mi történhetet a térdemel?

Figyelt kérdés

Futotam le a lépcsön mert késésbe voltam és meg csusztam. Hívták a szüleimet hogy mi történt aztán meg azt monták hogy ők holnap el visznek a dokihoz mert már 7 óra volt csak rocyn voltam.

Most már meg halok a fájdalom tól, nem bírok rá állni és könyezek mert anyira fáj. Már 2 szer felkelltek arra hogy ordítók.

2016. márc. 9. 22:36
 1/3 A kérdező kommentje:
+ a kezem meg ebe sín félébe van.
2016. márc. 9. 22:38
 2/3 Kenéz Dániel válasza:
Hát ez a korod tol is függ, ha a térdkalácsod alatt vagy oldalasan fáj? Mert ha oldalasan akkor a szárkapocsi oldalazalagod sérült meg! Ha pedig alatta fáj akor a csont meg zúzódott,megrepedt,eltörött! A krémek nem használnak nagyon sokat. A gyógyszerekben én nem bízom meg, de !!!!!! Itt van néhány tipp a fájdalomra! [link] Remélem segítettem.  Jobbulást!
2016. márc. 11. 15:46
 3/3 LizákGábor válasza:
Ficam. A porckorongaid elcsúsztak, és csúnyán lekoptatták egymást, ráadásul, az izomszallagok megnyúltak egy cseppet, hogy védjék, amit lehet. Sokan a hidegvizes borogatást ajlánják, én a forró fürdőt. Ellazulnak az izmok, visszakerülnek a helyükre. Nem ajánlok sok futkározást, discót, tüntetést, pihi, és a tested meggyógyítja! :)
2016. márc. 22. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!