Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Történhetet bármi baja a...

Történhetet bármi baja a lábamnak?

Figyelt kérdés
Kb. egy 2órája ugyanugy fekudtem meg sem mozdultam. Hirtelen felálltam és leguggoltam és amikor leguggoltam egy nagy 'reccsenést' hallottam és éreztem is hogy belenyilalt a fájdalom. Azóta nagyon fáj a bokám korul de igy kisugárzik egészen a térdemig... Arra lennék kiváncsi hogy történhetet-e valami baj a lábammal vagy egy kis borogatás mellett el fog mulni?
2014. ápr. 8. 20:34
 1/3 A kérdező kommentje:
*a bokám 'reccsent' és oda nyilalt bele a fájdalom
2014. ápr. 8. 20:35
 2/3 anonim ***** válasza:

Szinte teljesen hasonló történt velem is. Én a kocsiban ültem, és amikor megérkeztünk az adott helyre, majd kiszálltam, elsőként a jobb lábamat tettem ki (anyósülés), és belenyilallt a fájdalom az egész bokámba, majd a térdem elkezdett azokban a napokban recsegni. 2 hónapig nem foglalkoztam a dologgal, egészek addig, amíg a gerincem nem kezdett el fájni (teljes hátfájás, ketesztcsonti fájdalmak), meg persze a bokám folyton fájdogált, semmilyen krém sem segített, így hát elhatárztam, hogy elmegyek egy röntgenre. Na, ott kiderült, hogy a szárkapocs csontom LECSÚSZOTT, teljesen szétjött a bokaízületem, a csontkovács pedig nem hitt a szemének. A Két lábam közt 2-3 cm eltérés volt.

Elmentem 2x csontkovácshoz, és helyrehozott :) azóta nincs bajom! :)

2014. ápr. 8. 20:44
 3/3 anonim ***** válasza:
Persze ez nem azt jelenti, hogy veled is ez törént. Lehet, hogy csak az ínszallag húzódott meg. Várj rá pár napot, ha nem javul, akkor menj el dokihoz :)
2014. ápr. 8. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!