A kemény keksz evése rongálhatja a fejben lévő ereket?
nagyon cuki, mármint a kép.
Hű azért, nem tudom, és jaj
3-as Miért te honnan tudod, hogy az erős ropogás mennyire tesz jót a vér és hajszálereknek a fejedben?
Az ultrahang is kárositja az ereket hosszútávon pedig azt nem érzed egyáltalán
Szerintem a gondolatmenet logikus, és a kérdés jó. A vibrálás hatására romolhat a véráramlás az erekben.
Ha dolgoztál már órákon át vibráló masinával, biztosan ismered azt a bizsergő érzést a kezedben.
Viszont azt is érdemes tudni, hogy a keksz esetében nagyon pici kis rezgésekről beszélünk, és nem tart órákon át. Ráadásul a pici rezhések nagy részben elnyelődnek a szövetekben, és az állizületeknél (külömbség van a 2,5 kilós sarokcsiszoló vs az 15 kg kezek, és a 10 grammos keksz, és a 8 kilós fej között levő rezgések között, és azok elnyelődése között). Persze hangosnak hallod, mert a fül igen közel van az állkapocshoz, és a rezgés közvetlenül a belső fülben landol.
Pont ezért én a hallásomért jobban aggódnék! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!