JustAysen kérdése:
Jó Regglt (és hasonló) kekszekkel lehet hízni?
Figyelt kérdés
Ha én edzéshez felakarok szedni egy kis súlyt, amiből izmot építhetek, akkor az ilyen kekszek is jók erre? (100 grammban akár 400-500 kalória is van) Mármint, hogy ha ilyenből naponta megeszek annyit, hogy 2000kcalnál több legyen akkor azzal már lehet hízni?2015. júl. 27. 20:01
1/7 anonim válasza:
Ha testépíteni akarsz, akkor proteint szoktak javasolni. A szénhidrát kardiós edzésekhez jó, futás, bicikli stb.
2/7 anonim válasza:
És mégis szénhidrátból hogy építesz izmot???
3/7 anonim válasza:
Nem súlyt szedsz fel, amiből izmot építesz, hanem jó esetben a bevitt fehérjéből (nem szénhidrátból) építesz izmot s attól nő a súlyod (plusz zsír is megy fel, attól is nő, de abból később se lesz izom, mivel az CSAK fehérjéből lesz).
Energiabevitelnek megteszi a szénhidrát, biztosítva a kalóriatöbbletet, de természetesen megfelelő fehérjebevitelre is szükség van.
Nem a kekszek a legjobbak, nem hiába nem azt használják a testépítők sem...
Hogy hízol-e 2000 kcalnál többel, azt én nem tudhatom.
4/7 anonim válasza:
Ne csak egyoldalúan étkezz, azzal nem teszel jót a testednek.
5/7 Szintiszoli123 válasza:
Mindegyikőtök töltse le és olvassa el a Sárga Kapszula című írást!
6/7 anonim válasza:
Hízni lehet. A probléma az, hogy mivel a szénhidrátból nem tud a szervezet fehérjét csinálni, ez a súlygyarapodás nem izmosodás lesz, hanem hájasodás.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a felvilágosítást! Ezekhez a dolgokhoz egyátalán nem értek ezért kérdeztem meg inkább :D Nagyon sok dolgot rosszul gondoltam :D Ment a zöld pacsi :) Ja, és nagyon gyorsak voltatok :)
2015. júl. 28. 22:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!