Mi bajom lehet? Alapból is fáj a hasam, de ha megeszek valamit még jobban elkezd fájni, kivéve ha ropit vagy kekszet eszek, de nem megy a hasam, nem is hányok, a székletem kevés és ritkán van, de lehet azért mert keveset eszek.
Nem vagyok elkényeztetett,egyszerüen nem akarom hogy bármit eszek ami normális étel utána az legyen hogy megfájdul tőle a hasam,és hogy 2 naponta jó esetben max egy kis keksz méretü székletem legyen,de ha ettől a te szemedben elkényeztett vagyok,akkor jó,vállalom.
Mindegy,mivel nem igazán kaptam normális választ,hacsak reggelre nem leszek jól,holnap visszamegyek az orvoshoz,mert azóta már a hashajtót is bevettem és semmit sem hatott.
Az első válaszoló az úgy (vagy olyan) orvos, mint ahogy én vagyok a Szűz Mária.
Ezek alapján a tünetek alapján rengeteg minden lehet, ezért belgyógyászati kivizsgálás javasolt.
Valószínűségi sorrendben:
1. Sérült bélflóra (például antibiotikum miatt)
2. IBS
3. IBD
4. Valami azonnali veszélyt jelentő, pl. vakbélgyulladás, bélszűkület stb.
De ne ijedj meg, rengeteg embernek vannak ilyen tünetei; és valószínűleg nem komoly, hanem diétával és táplálékkiegészítőkkel meg lehet gyógyítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!