Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Lehet összefüggés? (többi lent)

Lehet összefüggés? (többi lent)

Figyelt kérdés

3-4 éve megrugott a ló a bal tüdőmnél. Másnap elmentünk orvoshoz 2 bordám megrepedt valamint a lépem megkarcolódott.

Az elmúlt 2 évben nem volt semmi viszont kb 1 éve nehezebben veszem a levegeőt néha és tesin is fojton szúr a bal tüdőmnél. Lehet összefüggés? 13/L (létszi olyant h mennyek el orvoshoz és megtudom nem irjatok meg semmi ilyent)

2015. nov. 8. 15:31
 1/4 anonim ***** válasza:
De miért is ne írjunk olyat, hogy menjél el orvoshoz? Simán lehet összefüggés, sőt, szinte biztosan van, de ha nem mész el orvoshoz, akár még rosszabb is lehet. Lehet, hogy már most késő, akkor kellett volna elmenned, amikor először észlelted a tüneteket.
2015. nov. 8. 16:00
 2/4 A kérdező kommentje:
Azért irtam mert én VÉLEMÉNYT kértem nem kioktatást
2015. nov. 8. 20:32
 3/4 anonim ***** válasza:
Tehát szerinted a vélemény már csak kioktató és szar lehet, ha nem értesz egyet vele? Kicsi kincsem, nagyon buta vagy, és nagyon nem kéne ekkora pofádnak lennie. Húzzál inkább orvoshoz, mielőtt valami komoly bajod lesz! Nem normális, hogy egy éve nehezebben veszed a levegőt, folyton szúr a bal tüdőd, és te maximálisan szarsz rá...
2015. nov. 8. 20:43
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem mindig szúr csak akkor ha tesin ingában 30 felett futok és akkor is csak akkor ha rosszul veszem a levegőt. És nem mindig veszem nehezen csak néha.
2015. nov. 8. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!