Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Van összefüggés a sérülés és...

Van összefüggés a sérülés és a szemölcs között?

Figyelt kérdés

Ne nevessetek ki, de most így visszagondolva 5 éve, mikor agyrászkodásom volt, és repedve az egyik ujjam utána nem sokkal jött ki a a talpamon az első szemölcs, azt nagy nehezen kiírtattam, aztan kétéve mikor mütöttek a térdemmel, szintén szemölcs lett ugyanazon a talpamon közvetlenül az elöző mellett, aztis kiírtattam.. Most pedig két napja szintén eltörött az egyik ujjam, és ma este szintén szemölcsöt találtam ugyanazon a talpamon, nem messzebaz elöző kettőtől!

Őszintén szólva én nem gondolom hogy a kettő összefüggnek, de az is hihetetlen hogy ennyi véletlen lenne! Hátha van valakinek hasanló észrevétele! Előre is köszi!!

2014. dec. 30. 20:13
 1/1 anonim válasza:

Nincs semmilyen összefüggés...

A szemölcsnek az immunrendszerhez van köze...

2015. jan. 4. 05:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!