Lehet valami összefüggés a zúgó fül és a nyak ropogága között?
Sziasztok!
Pár hete kezdődött el ropogni a nyakam. Ez annyit jelent, hogy, enyhe feszülő érzést érzek és ilyenkor, ha balra és jobbra dőlök a fejemmel, akkor kiroppan, jobb oldalán kettőt-hármat is egymás után.
És ez minden nap van, mióta egyszer kiroppantottam, fájni nem fáj, csak kellemetlen. Viszont pár napja meg elkezdtem érezni, mintha a jobb fülem be lenne dugulva.
A legerőssebben tegnap volt és most is van éppen. :/ Ma ráadásul meg elkezdett súgni is a fülem, ami nagyon zavaró. :/
Mitől lehet ez vajon? Szerintetek lehet valami összefüggés a kettő között?
Még annyi, hogy szoktam headset-tel zenét hallgatni, de nem tartom valószínűnek, hogy attól van a füldugulás és a súgás, mert mint mondtam mostanában kezdődött és a másik fülemmel (szerencsére) nincsen baj.
18/L
Köszönöm szépen mind a kettőtöknek, hogy válaszoltatok! :)
Mára már abbamaradt a zúgás és mintha be sem lenne annyira dugulva. De azt nem tudom, hogy mitől enyhült. :D
Ortopédiára egyébként október végén megyek, akkor majd rákérdezek, hogy mitől lehetett, vagyis, hogy van-e valami összefüggés a két dolog között. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!