Alacsony tesztoszteron-szint, élelmiszerek összefüggés?
Elég régóta nagyon alacsony a tesztoszteron szintem, voltam több andrológus, endokrinológusnál, a vége az, hogy felírtak tesztoszteron-gélt, de attól teljesen másképp érzem magam, az orvos szerint túlérzékeny vagyok rá bármilyen formában. Erre mondják, hogy pech...
Tehát nem szedek semmit, ellenben már mindenféle bajom van, és ami a legmeglepőbb, a KÁVÉTÓL érzem magam még a legjobban.
Ahogy nézem az alacsony tesztoszteron szint mellékhatásait, idővel kialakul inzulin-rezisztencia, pajzsmirigybajok, stb...
Lehet, ezekre megoldás a kávé? Arról is írnak mindenfélét, hogy jó a vércukorra, nem jó a vércukorra, egységes véleményt még nem olvastam róla.
Mégis mennyien isszák...
Tudom, normális dokihoz kellene elmennem, de már ott tartok, lehúzhatom magam a klotyón, gyenge vagyok, depressziós, semmi sem működik, munkaerő szempontjából maximum csak irodai munkát végezhetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!