Idegsérülés. Javulhat-e?
Majdnem 6 éve történt a baleset, 10 éves koromban. Sikerült áttenyerelnem egy régi üvegajtót, elvágtam a csuklómat, nem messze az ütőeremtől, és három ujjam, a középső, gyűrűs, és mutatóujjam tövét. Na mármost ezzel a három ujjal elég sok gondom akadt. Egy darabig mozgatni is alig tudtam őket, a kozépsőt nem tudtam teljesen behajlítani, és egy darabig egyáltalán nem éreztem őket. Jártam valami gyógytornaakármire kb 3 hétig mert annyit mondtak, talán valamennyit javított rajta. Most már javult a helyzet, de nem tökéletes. Jobban érzek velük, ahhoz kepest ami volt sokat javultak. De ha esetleg visszamennek erre a gyógytornára javulhatna még? Vagy ezt már nem tudom befolyásolni, esetleg az idő segít majd rajta?
Egészen eddig nem zavart annyira, d emost már igen. Lehet most jött meg az eszem vagy nem tudom. De még reménykedem.
Egy próbát megérhet. Nem biztos, hogy tökéletes lesz, mert az idegsérülés az kényes dolog, de azért reménykedni lehet. :) Szedjél B vitamint, az jót tesz az idegeknek.
Jobbulást kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!