Mit tegyek, ha a lótuszüléstől fáj a térdem?
Szerintem hanyagold.
Ha általánosságban érzékenyek az ízületeid, akkor kerüld az élelmi lektineket, fogyassz több zselatint, esetleg ízületvédő tápanyagokat (msm, kondroitin szulfát stb.)
Szia.
Nekem 4 év után kezdett fájni.
Ami történt: ha fél évig semmi baj nem volt, akkor valószínű valami karma bekapcsolt, de nem feltétlen jógázástól.
Az életedben van valami hatás - bosszantó főnök, nem megfelelni akarás, új környezet - amit nem fogadsz el. A térd az alázat.
Old meg a problémát és nem fog fájni. Olvass utána.
Van egy gyakorlat amit csinálok, amitől elmúlik a fájdalom. Szóval lehetséges.
Nagyon köszönöm a válaszokat. Sajnálnám feladni a féllótusz ülést, mert meditációnál sokkal kényelmesebb, mint a törökülés, szinte "elfelejtem", hogy van testem, és így a meditáció is "mélyebb". Viszont azt sem akarom, hogy tönkremenjen az ízület. Ráadásként hiszek a karmában is, hogy feljöhetnek így dolgok :) Azt hiszem, egy darabig kímélem, törökülök, megpróbálom az ízületi vitamint, aztán óvatosan újrakezdem, meglátjuk, mi lesz :)
Kedves Gublug, megkérdezhetem, milyen gyakorlatot végzel a fájdalom elmulasztására?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!