Miért fáj mindkét térdem (nagyon megerőltettem és nem múlik)?
Pontosan az történt, hogy a szokásosnak a kb 3-szorosát futottuk, és nem is ez volt a baj sztem, hanem hogy ennek egy részét elég meredek hegynek felfelé, és akkor is éreztem, hogy nem esett jól a térdeimnek, na de azóta meg megőrülök a fájdalomtól. Mindkét térdem egyformán, úgy kb térdkalács alatti vonalnál vízszintesen hasogat, éget, és alig tudok járni is normálisan. Megmutattam traumatológusnak, de ő nem lát semmit, viszont most már kb 3 hete, és nem múlik, egy az egyben ugyanannyira fájnak, és most már bekattanok.
Van ötletetek, mi lehet ez és mit lehet tenni? Létezik, hogy ez az egy alkalmas megerőltetés ennyire betett neki? Érdemes rá non-steroid gyull. csökkentőt szedni vagy tök mindegy?
ez már kb 2 hete fáj és hullámzó az erőssége de sokszor elviselhetetlen.
legutóbb edzőtáraktól azt hallottam h esetleg könnyen csonthártya-gyulladás lehet. ezt hogy tudom ellenőrizni vagy mit tudok ellene tenni?
igen kértem és semmi ötlete a vállvonogatáson kívül. :(
most akkor azt lenne jó legalább tudni, hogy ízületi gyulladás vagy porckopás vagy szalaggyulladás vagy hát nem tudom,nekem ezek ugranak be elsőre. ... esetleg ötletek vannak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!