Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Két hete futópadon futottam...

Két hete futópadon futottam és két napra rá nagyon elkezdett fájni, inkább feszíteni a jobb bokacsontom alatt. Meghúzódhatott egy ín, vagy csak megerőltettem?

Figyelt kérdés

Kentem voltarennel 3 napig, nem használt, majd diclac kenőccsel, de semmi. Borogattam meleg vizes ruhával, majd hideggel is, de igazából semmi sem hozott nagy változást. Egy edző ismerős tanácsára kentem múlt héten fekete nadálytő krémmel, kicsit mintha jobb lenne már, de reggelente teljesen le van merevedve a lábfejem, csak mikor bejáródik akkor lesz jobb. Ha pihentetem utána jobb, csak két kisgyerek mellett nem tudok egész nap felrakott lábakkal ülni.

Ja, amúgy se duzzanat, se lila folt nincs a lábamon. Szerintetek mi lehet?

2015. márc. 16. 14:41
 1/2 A kérdező kommentje:
Ja még annyit hogy új futócipőm van, és kétszer használtam eddig. Lehet a cipő rossz?
2015. márc. 16. 14:44
 2/2 anonim ***** válasza:
Nekem is szokott ilyen lenni, szerintem (persze ez nem orvosi szakvélemény) túlerőltetés okozza. Fokozatosabban terheld, most meg várd ki, amíg elmúlik. A fájdalomcsillapításon, kenegetésen túl sok mindent nem tudsz csinálni vele (ill. kaphatsz fizikoterápiát, elektromos kezelést stb. az orvosnál, ha sokáig nem múlik el).
2015. márc. 16. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!