A kezem csak megeröltettem más lehet?
Figyelt kérdés
Szombaton fát pakoltam estére a jobb kezemen a csuklóm belső oldala felett kb 3 cm-el kis dudor érezhető.Ami nem is érdekelne,de a hüvelykujjam mozgatásakor vagy kis tárgyak emelésekor is erősen fáj.Másnap jegeltem,de csak kétszeresére dagadt.Azután lejjebb ment de most is nagyobb mint a másik kezem.Mozgatásra ugyanúgy fáj kisugárzik felfelé .Bocsánat az idétlen megfogalmazásért .A kérdésem az lenne hogy elmúlik és csak megeröltetés lehet, vagy már ennyi idő alatt el kellett volna múlnia. Tudom hülye kérdés,de azért érdekelne hátha valaki már járt így és tudja mi a teendő.2014. nov. 5. 21:04
1/4 anonim válasza:
Szerintem menj el orvoshoz. Valószínűleg nincs komoly baja, de jobb tudni. Sokáig lehet aztán az ilyesmivel szenvedni. :/
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm ,de akkor még egy kérdés ha nem gond: Ennyi nap elteltével háziorvos jöhet szóba csak,ugye?
2014. nov. 5. 21:37
3/4 anonim válasza:
Leginkább igen. Ő majd esetleg beutal valahová. Mondjuk röntgenre. Vagy megmondja, hogy nem kell vele sok mindent csinálni.
4/4 anonim válasza:
Inhüvelygyulladásnak tűnik, pihentetni kellene és reuma krémmel kenegetni, ha terheled, akkor fáslizni, de jobb lenne pár nap teljes nyugalom. Háziorvoshoz menj, ő is tud rá adni valamit, de lehet, hogy beutal reumára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!