Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Lehet bármi bajom, vagy...

Lehet bármi bajom, vagy idővel elmúlik ez a nyakfájdalom?

Figyelt kérdés

Egy hete "rámtámadt" egy őrült konkrétan, mert visszaszóltam neki egy bkv buszon. A beszólásra úgy reagált, hogy rámtehénkedett, volt az ember vagy 100 kiló. De úgy, hogy ültem az amúgy is apró kis széken ráadásul az ablak mellett.

Nos ez az állat a fejemet nyomta le amivel olyan 20 kilót biztosan meg tudok emelni, de 100-at nem, azt hittem eltöri a nyakam, de nem ordítottam.

Vissza is tudtam nyomni, akkor megfenyegettem, hogy ha nem hagyja abba megütöm, még az ablaktörő kalapácsot is kikaptam önvédelemhez.

Végül kijött egy rendőr is, mert a busz erre megállt, de nem jelentettem fel.

Viszont azt vettem észre, egy hét eltelt már, de azóta is fáj a nyakam, főleg a lapockáim között, ha előre hajolok, vagy oldalra fordulok, olyan érzés, mint amikor elalszod a fejed és fáj amikor oldalra fordulsz.

Lehet ebből bajom, vagy majd elmúlik?

2015. ápr. 27. 11:54
 1/5 A kérdező kommentje:
Nem tartozik a lényeghez, de azért szólt be, mert kinyitottam az ablakot (magam mellett) és zavarta, hogy az arcába fúj a szél és úgy utasított, hogy zárjam be, mintha ő lenne az élő isten. (és ahogy látszik, később nyomatékot is adott ennek) megérdemelt volna 1-2 léket a kalapáccsal a fejébe, de én nem vagyok olyan mint az a fajta.
2015. ápr. 27. 11:55
 2/5 A kérdező kommentje:
Az a legjobb, hogy a párom is ott volt mellettem, és a barátnőm mellett aláztak így meg, de semmiképp sem akartam verekedést, mert ha mondjuk, akár ököllel, akár a kalapáccsal sérülést okoztam volna neki "bosszúból" abból már nekem lett volna rendőrségi ügyem. senkit sem érdekelt volna, hogy esetleg fáj a nyakam.
2015. ápr. 27. 11:57
 3/5 anonim ***** válasza:

Mondjuk engem is zavar,ha a pofámba fúj a huzat. Abból lehet,baj,de ha nem nyitod ki,vagy bezárod,ha kéri,akkor éppen nem lett volna semmi bajd,kibírtad volna. De neki sem kellene így reagálnia.

Meghúzódott egy nyakizmod. Pár nap és elmúlik.Egy kis melegvizes borogatást tehetsz rá és mozgatsd óvatosan.

2015. ápr. 27. 12:00
 4/5 A kérdező kommentje:

Hát azért, konkrétan hátba támadt, tehát védekezni sem volt esélyem, ráadásul azon a kis nyomrult ülőhelyen megmozdulni sem lehetett, szóval. Megérdemelte volna, hogy feljelentsem. És ha eltöri a nyakam?

Egyébként már egy hete fáj, nem pár napja.

2015. ápr. 27. 12:31
 5/5 anonim ***** válasza:
Nézesd mega sebészeten, nincs-e valami sérülés.
2015. ápr. 27. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!