Mit lehetne még tenni? 30 éves vagyok és a 70 éves anyám jobb állapotban van mint én, legszívesebben meghalnék.
Nem vagy egyedül. Az önbecsülésed tropa. Nekem is volt ilyen. Igaz én nem akartam öngyi lenni. Viszont ismerek olyat akit egy sms mentett meg, hogy nem ugrott ki mert kíváncsi volt, hogy mit kapott még az "utolsó" pillanatban. Pedig sikeres vállalkozó nőről van szó, akinek nem kell azon aggódnia, hogy miből éljenek meg.
Az, hogy ilyen szarul érzed magad a lelki beállítottságodat tükrözi, ami nagy stresszel jár a szervezet számára. Ha ezen nem változtatsz, akkor rövid úton elkaparnak. Ez nem vicc vagy tényleg megteszed amit írsz vagy annyira leépülsz a stressz miatt, hogy a szervezeted feladja, vagy annyira leromlik az állapotod, hogy csak ágyban vagy tolókocsiban tudsz lenni.
Elmondom, hogy én mit csináltam.
Nagyon egyszerű. Elolvastam néhány könyvet azóta is rendszeresen olvasok. És csinálom azokat a dolgokat amiket leírtak benne a szerzők. Nálam kb 6 évig tartott mire eljutottam ide. Olvasni olvastam már korábban is, de szinte sosem csináltam amit javasoltak. Egyre szarabbul is voltam nem volt munkám vagy csak időszakosan, pedig két diplomám van. Aztán elegem lett belőle. Most már sokkal jobban vagyok van munkám és egyre jobb az életem.
Könyvek, előadások: Brian Tracy összes anyaga. Kerner Tibor Sziklaszilárd önbecsülés, Szabó Péter Állj félre a saját utadból. Gunagriha Sorsnavigátor
meg amit még találsz tőlük vagy a személyiség fejlesztés témaköréban.
Sok sikert hozzá!
Köszönöm a válaszokat!
Tegnap is csináltam egy kertet, mindenhova bringával megyek oda is azzal mentem. Az a fő probléma, hogy versenybiciklin az ember nyaka "hátratört" állásban van, és mellette már, ha belemegyek egy kisebb kátyúba, olyan érzés mintha nyakon vágnának egy husánggal.
Délelőtt elkezdtem szédülni, meg bejött a láb és kézzsibbadásos effekt is.
Jógázni el szerettem volna kezdeni, de 1000 forint egy óra.
Én meg pont 1000 forintos órabérért szenvedek....
1000Ft-ot keresel óránként és sajnálsz ennyit a jógára/magadra??
Én nem keresek ennyit, de magamra sosem sajnálom a pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!