Porckopás 21 évesen?
Figyelt kérdés
21 éves vagyok és mostanában mindig fáj a bal térdem, néha a jobb is. Sosem voltam sportos alkat, nem sportoltam, de nem is vagyok túlsúlyos, sőt: 169 cm-vel csak 51 kg vagyok. Olvastam hogy túlsúlyosoknál lehet ilyen, de én nem vagyok az. Néha még vicceltem is hogy lehet hogy reumás lehetek, meg hogy biztos az időt érzem, de amióta minden nap fáj már csak a porckopásra tudok gondolni. Másnak is van vagy volt ilyen ennyi évesen?2015. ápr. 18. 18:48
1/2 anonim válasza:
nem lehet hogy tulterhelted? nekem sikerült... és azt izületi gyulladásnak hivják.( olyan mintha kocsonyás lenne a térded miközben jársz.nekem natur nem fáj, de ha sokat megyek akkor igen.)
2/2 anonim válasza:
forduljatok ortopédushoz, meg kellene röngenezni, lehet h hyperextendált a térded nem látom innen, lehet h gyulladás v más egyéb gond okozza a fájdalmad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!