Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » 50 évesen főleg időjárás...

50 évesen főleg időjárás változáskor általában esténként fájnak, néha szúrófájdalommal a térdeim. Gyógyszeren kívül ajánlatot tudnátok adni?

Figyelt kérdés
2015. márc. 13. 11:01
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Mázlista:) Nekem tizenéves korom óta van, és most 40-hez közelítve egyre rosszabb. Ami nálam nagyon bevált, a meleg. Kintre meleg, térdet védő öltözék, bent is finom meleg, sok folyadék és a kímélő mozgás is fontos, mert ha nem mozgok berozsdásodik , és még rosszabb.
2015. márc. 13. 11:23
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Ja, és ezt nemrég olvastam, sima étkezési zselatinből kenőcsöt készíteni... nem tudom, egy próbát megér:

[link]

2015. márc. 13. 11:25
 3/7 anonim ***** válasza:

A zselatint ne külsöleg használd, hanem fogyassz olyan ételeket, amiben van.

Emellett naponta 1-2 kiskanál kurkumát egyél.

2015. márc. 13. 11:34
 4/7 anonim ***** válasza:
Glükozamin tartalmú kapszulát egyél, az beépíti a kocsonyás anyagot amire szüksége van az ízületeidnek
2015. márc. 13. 11:45
 5/7 anonim ***** válasza:
A glükozamin az jó ötlet, mert használ. Ha semmi képp nem akarsz tabit szedni, akkor a Fincklubbos Flexigélt ajánlom. Kikopott a porc, sok folyadékot kell inni. Sajnos a kenőcsök és a gyógytorna önmagában erre nem sokat használ. Saját tapasztalatom, én 60 éves vagyok. Ha már rendbejön, akkor a gyógytorna napi szinten kell, de csak olyan mértékben ami jól esik.
2015. márc. 13. 19:52
 6/7 A kérdező kommentje:
De milyen gyakorlatok?
2015. márc. 14. 07:03
 7/7 anonim válasza:
Én ajánlom a bükkszentkeresztesi füves ember (Gyuri bácsi) gyógyteáit. Ők biztos tudnak olyat ajánlani ami jó.
2015. márc. 15. 08:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!