Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » 15 évesen megerőszakoltak,...

15 évesen megerőszakoltak, most minden oszt. Társam erről beszél, mit csináljak?

Figyelt kérdés
ha valakinek van hasonló fiatalkori traumája kérem ossza meg velem! 15L
2014. júl. 30. 00:22
 1/8 anonim ***** válasza:

HAsonló sztori egy vak lánnyal

[link]

Keress rá a Hir Marcell névre az oldalon belül és görgesd le egész év elejéig a hír falat.

2014. júl. 30. 00:26
 2/8 anonim válasza:
Honnan tudják ezt az osztálytársaid ? Egyébként te nem tehetsz arról,hogy megerőszakoltak,ez nem téged minősít. De hogy beszélnek róla ? Piszkálnak vele vagy a hátad mögött akarnak kibeszélni ? 17/f
2014. júl. 30. 00:28
 3/8 anonim ***** válasza:
Minden csoda 3 napig tart, gondolj erre. Esetleg válaszolj a kérdéseikre, neked is jobb ha kibeszéled. Az egyik ismerősömet 13 évesen erőszakolták meg, ma boldog családanya. Igaz, azóta 20 év eltelt már....
2014. júl. 30. 00:36
 4/8 A kérdező kommentje:
piszkálnak meg kiröhögnek,és szerintem ki is beszélnek :(
2014. júl. 30. 00:36
 5/8 anonim válasza:
100%
Idióta társulat. Az ilyeneknek hiába is magyaráznád el,hogy nem tehetsz róla ők semmit nem bírnak feldolgozni a korlátolt agyukkal. Úgy van,hogy valakin le kell vezetnie a nyájnak a feszültséget és ezúttal rajtad találtak fogást. Lehet,hogy később máson fognak. De mivel most nyár van nemigen kell érintkezned az osztálytársaiddal nem ? Esetleg,ha úgy van válts iskolát és ügyelj rá,hogy senki ne tudjon a titkodról.
2014. júl. 30. 00:41
 6/8 anonim ***** válasza:
7%
Azért van olyan eset, mikor tehet róla. Például mikor 15 évesen egy 20 éves drogos palival jár, aki fogja magát és megerőszakolja. Akkor ő is hibás, sejthette volna.
2014. júl. 30. 00:51
 7/8 anonim ***** válasza:

Szerintem nézd meg ezt az oldalt! Én nem vagyok érintett, de Neked sokat segíthet!

[link]

2014. júl. 30. 00:54
 8/8 Avas14 válasza:
0%
"15 évesen megerőszakoltak" pontosan mit fed? Lefogtak és erőszakosan közösültek veled akaratod ellenére vagy 15 évesen merev részegre ittad magad, lefeküdtél az első idiótával és utólag visszagondolva már bánod. Ez utóbbi nem erőszak.
2014. szept. 23. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!