21/26 anonim válasza:
Még mindig ezen pörögsz? Azt hittem, sikerült lebeszélni. A kezed nem porcelán, hogy kalapáccsal kelljen eltörni. Ha kalapáccsal kezdik ütni, úgy megzúzódnak a szövetek, hogy besz*rsz, soha többet nem jön helyre, csúnya gnóm kezed lesz. Persze, egy idő után eltörik benne a csont is, de nem azonnal, ütni kell egy ideig. Lefosod a bokád aaddigra.
Miért akarod ezt? Azt hittem, sikerült meggyőzni, hogy ne tedd. Mégis mi az a sztori, ami miatt kellene eegy törött kéz? Ha gondolod, írd le privátban és megpróbálok megoldást találni veled.
22/26 A kérdező kommentje:
ha elmondanám a leghülyébb embernek néznél..
2015. márc. 30. 16:50
23/26 anonim válasza:
Nyugodtan elmondhatod, nem nézlek hülyének. Hidd el, munkámból kifolyólag sok dolgot hallok fiataloktól, foglalkozom a problémáikkal, egyiket se nézem hülyének.
24/26 anonim válasza:
Egy barátom elakarta törni a kezét. Véletlen egyszer elesett a lóról és eltört a könyöke
25/26 anonim válasza:
Húzz be a falnak 3 embereset gyors egymás után. Nekem most gipszelték be! mondjuk én nem akartam eltörni, de sikerült. :/
26/26 anonim válasza:
akor már nekem is segics eltörni !!! -_-
jo azért biztos fájna :)
amugy szerintem esél le a fárol :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!