2/26 A kérdező kommentje:
de én el akarom...(hosszú történet)
2015. márc. 25. 21:01
3/26 anonim válasza:
Sehogy, mert borzalmasan fájdalmas és meg fogod bánni.
4/26 anonim válasza:
Laza dolog, essél rá arra a részre amit elszeretnél törni :)
Szerintem ha direkt csinálod, akkor fájdalmasabb és kiszámítható ami még szarabb.
Szerintem ha hirtelen történik, akkor nem olyan rossz.
De amúgy nekem sosem tört el semmim, hála Istennek.:)
5/26 horex válasza:
Bungee jumping gumikötél nélkül?
6/26 anonim válasza:
7/26 A kérdező kommentje:
Hogyan essek rá?
2015. márc. 26. 15:04
8/26 Kekcsi válasza:
Ha elég jó a hosszú történeted, akkor bemész a háziorvoshoz, elmondod neki a történetet, és ha indokoltnak látja, beutal a megfelelő szakemberhez, aki biztonságosan eltöri. Nem hinném, hogy van ehhez elég jó hosszú történeted. Ha nincs, ne törd el!
9/26 anonim válasza:
Kekcsi,te melyik barlangból másztál elő? Melyik bolygón szocializálódtál, hogy le tudod írni ezt az oltári nagy baromságot? Szakember, aki biztonságosan eltöri... valami gimis rinya miatt... úúúúristen.
10/26 anonim válasza:
Kekcsi XD te nagy ész lehetsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!