11/26 anonim válasza:
Vegyük fel a kapcsolatot én még le is töröm mindkét karodat
12/26 A kérdező kommentje:
hülye válaszokra megy a piros...már bocs
2015. márc. 27. 19:00
13/26 anonim válasza:
És a hülye kérdésekre? Te konkrétan megkérdezted, hogy hogyan ess el... még az se megy?
14/26 A kérdező kommentje:
hát igen...hogy eltörjön
2015. márc. 27. 19:47
15/26 anonim válasza:
Na akkor elmondom... nyilván rá kell esned. Ha az ember ráesik a kezére, két dolog miatt törik el a karja: vagy a súly miatt, ami hirtelen rázuhan, vagy mert rossz helyzetben kerül eséskor a tested alá. Pl tesómé azért tört el, mert lépcsőn legurulva a teste alá csavarodott a karja valahogy.
Nagyon fog fájni, és esetleg egy életre tönkreteszed a karod. Nem tudom, mit akarsz elérni, de jól gondold meg, megéri-e.
16/26 A kérdező kommentje:
mág ne m tudom...lehte hogy nem is sikerül
2015. márc. 27. 20:12
17/26 A kérdező kommentje:
még nem*
2015. márc. 27. 20:12
18/26 Jones. válasza:
Ne csinálj hülyeséget, ilyesmire nincsen megfelelő ok. Adj hálát az égnek, hogy egészségesnek születtél és tegyél rendet a fejedben :) Kitartást hozzá :)
19/26 anonim válasza:
Két éve télen jeges volt az út, és ráestem a bal kezemre. A kézfej csontjait érte leginkább az esés miatt a súlyom. Nem tört el, csupán megrepedt a csont, azonban máig állandóan visszatérő jelenség a fájdalom. Egyik napról a másikra elkezd fájni minden előjel nélkül, van úgy, hogy egy teljes hétig el sem múlik. Még csak nem is tört el, de olyan módon repedt meg, illetve úgy forrt össze, hogy máig megkeseríti az életemet, mert ha 5 kg-nál nehezebb dolog kerül a kezembe, utána rendszerint jelentkezik a fájdalom. Szerintem ne akarj ilyet. :( Nem tudhatod, milyen kárt okozol magadnak, amit aztán később megbánhatsz.
20/26 A kérdező kommentje:
Kalapáccsal eltörik?
2015. márc. 28. 20:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!