Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Melyik a rosszabb/veszélyesebb...

Melyik a rosszabb/veszélyesebb és miért?

Figyelt kérdés
csont(ok)törése VAGY boka- és láb-szalagok szakadása
2015. jan. 29. 00:18
 1/6 anonim ***** válasza:

szalagszakadás ezt biztosan tudom.

lehet komplikáltabb a gyógyulása

2015. jan. 29. 00:51
 2/6 anonim ***** válasza:

Hát érdekes kérdés. Nyilván aki átélte a csonttörést arra esküszik, hogy rosszabb /veszélyesebb. Aki a boka és láb-szalagok szakadását élte át, az meg arra esküszik.

Én laikusként azt mondom, hogy veszélyesebb a csonttörés, mert abba bele is lehet halni (nyaktörés vagy egy bordatörés ami belefúródik a tüdőbe stb)

Szalagok szakadásánál még nem hallottam halálos eseteket.

Hogy melyik rosszabb?? Én megint a csonttörésre mondanám, hogy rosszabb, mert bár a szalagok szakadása sokkal fájdalmasabb, és lassúbb gyógyulás, de a csonttörést még 20 évvel később is megérzem ha időváltozás van. (a szalagok szakadását nem érzem meg 20 évvel később)

2015. jan. 29. 01:00
 3/6 anonim ***** válasza:

viszont én orvostól tudom

az is lehet a szalagos örökre "nyomorék" marad.

2015. jan. 29. 01:01
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha a csont rosszul forr össze akkor szintén nyomorékká válhat az ember..
2015. jan. 29. 01:08
 5/6 anonim ***** válasza:

vagy talán mert a szalag nem tud összeforrni?

nem tudom mire van alapozva. nem emlékszem sajna

2015. jan. 29. 01:13
 6/6 kika26 ***** válasza:
Nekem volt csont törésem (boka,csukló, újjak) és szalag sérüléem is volt (már túl vagyok a műtéten) persze mind kettő szar érzés de a szalag-sérülés a rosszabb.
2015. jan. 29. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!