Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Melyik a "rosszabb" vagy...

Melyik a "rosszabb" vagy veszélyesebb?

Figyelt kérdés
ha a külső méhszáj van nyitva valamennyire,vagy a belső vagy középső?(32h)
2010. jún. 18. 19:30
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha már mind:-)De veszélyesebb ha a belső is,attól függ mennyire.Én 20hetes vagyok,és a külső már nyitva.De ez nem baj!
2010. jún. 18. 19:43
 2/9 anonim ***** válasza:
Ha veszélyes,akkor meg bevarrják.
2010. jún. 18. 19:50
 3/9 A kérdező kommentje:
hát nekem is a külső van nyitva,pedig már 32hetes vagyok,és a doki egyáltalán nem örült neki,nemhogy azt mondta hogy nem baj..:S Ezért kérdeztem hogy ez a rosszabb,vagy ha a belső(k)vannak nyitva.
2010. jún. 18. 19:53
 4/9 anonim ***** válasza:
Minél később nyílik a belső, annál jobb. Gondolj bele, ha egy nyitott méhszájrészt nyom a baba súlya, akkor az jobban nyílik, és beindulhat a szülés. Ha a külső van nyitva, akkor a középső meg a belső bőven tartja a babát. Egyáltalán nem ritka, hogy nyílik a külső méhszáj, ha a többi tart. Feleslegesen ne ijedezz, ez nem katasztrófa.
2010. jún. 18. 21:11
 5/9 anonim ***** válasza:

Altalaban olyat hallok, hogy kintrol kezd nyilni. de biztos nyilhat bentrol is.

Nekem a masodik terhessegem alatt rovidulni kezdett 28 hetesen, majd nyilni 30 hetesen. A doki annyit mondott, hogy pihenjek, amennyit tudok. Tudta, hogy ez nem sok, mert csak 14 honap van a ket gyermekunk kozott, illetve ket koltozes elott alltunk meg ekkor.

Illetve loadagnyi magneziumot szedetett, mert en sokat kemenyedtem, attol nyiltam.

Nem lett baj, 39 hetesen kezdtem el ismet kemenyedni durvan, akkor 1333asra nyilt a mehszaj, de a szules nem indult be. A doki inditotta harom nappal kesobb, mert mar nem mert tovabb varni. Ket ora alatt letudtam a vajudast kitolassal egyutt.

2010. jún. 18. 21:14
 6/9 A kérdező kommentje:
köszönöm nektek:)Nem ijedezek nagyon,csak első baba,és nemtudom hogy vannak ezek,de most már tudom.Rövidülve is megvagyok,de akkor a lényeg hogy a belsők zártak legyenek még:)Remélem legalább a 36.hétig így marad.
2010. jún. 18. 21:37
 7/9 anonim ***** válasza:

Nekem a méhnyak puhult fel 27 hetesen, az orvosom Magnerot szedését javasolta, azt mondta hogy az nagyon jó lesz erre.

És nekem be is vált! És a méhnyak felpuhulása is megállt.

Több kiszerelésben is lehet kapni elég drága, de megéri. Mindenesetre azért kérdezz rá az orvosodnál, hogy ő is javasolja-e.

2010. jún. 18. 21:49
 8/9 anonim ***** válasza:
A belső méhszáj nyílása repesztheti meg a burkot, az a rosszabb.
2010. jún. 18. 22:29
 9/9 A kérdező kommentje:
Az én orvosom csak a magne b6-ot mondogatja...áttértem 1hónapra a magnesii citricire,és pár napja voltam vizsgálaton,(görcsöltem enyhén 1hétig.Nem mindennap)Akkor állapította meg hogy megrövidült a méhnyak,és nyitva a külső méhszáj 1ujjnyira.És megint a magne b6-ot kell szednem...3x2-t,az elejétől is azt szedtem,kivéve ez az 1hónap mikor mást.Mintha használna...de nem használ,mert ugyanúgy keményedek mostanába,mondjuk görcsölni lekopogom azóta nem mióta magne b6-ot szedek megint..na de hogy ettől e vagy nem...
2010. jún. 18. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!