Melyik a "rosszabb" vagy veszélyesebb?
Altalaban olyat hallok, hogy kintrol kezd nyilni. de biztos nyilhat bentrol is.
Nekem a masodik terhessegem alatt rovidulni kezdett 28 hetesen, majd nyilni 30 hetesen. A doki annyit mondott, hogy pihenjek, amennyit tudok. Tudta, hogy ez nem sok, mert csak 14 honap van a ket gyermekunk kozott, illetve ket koltozes elott alltunk meg ekkor.
Illetve loadagnyi magneziumot szedetett, mert en sokat kemenyedtem, attol nyiltam.
Nem lett baj, 39 hetesen kezdtem el ismet kemenyedni durvan, akkor 1333asra nyilt a mehszaj, de a szules nem indult be. A doki inditotta harom nappal kesobb, mert mar nem mert tovabb varni. Ket ora alatt letudtam a vajudast kitolassal egyutt.
Nekem a méhnyak puhult fel 27 hetesen, az orvosom Magnerot szedését javasolta, azt mondta hogy az nagyon jó lesz erre.
És nekem be is vált! És a méhnyak felpuhulása is megállt.
Több kiszerelésben is lehet kapni elég drága, de megéri. Mindenesetre azért kérdezz rá az orvosodnál, hogy ő is javasolja-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!