Sérült térdek,8 év kézilabda, egyre rosszabb valaki valami tanácsot? ( Többi lent )
Figyelt kérdés
Már 8 éve hogy kézilabdázok de ahogy egyre jobban "öregedtem" egyre erősebbek lettek az edzések és a meccsek is ezt meg is érezte a térdem a sérülések is egyre többször fordultak elő először persze csak a szokásossal( ráestem, bezúzódott, fájdogált) de mostanra már sikerült eljutnom oda hogy nem edzhetek térdrögzítők nélkül, voltunk a térdsebészeten is vele mert voltak esték/napok hogy sírással ment a járás meg úgy bármi más, meccsek után véraláfutásos bedagadt térd, folyamatosan kattogott volt hogy nem ugrott vissza helyére csak egy elég fájdalmas kifordítással nem valami kellemes. Persze szörnyen fájt az nap de másnapra már elviselhető volt, a kivizsgálás eredménye: Az oldal és a keresztszalagom nagyon megvannak nyúlva(mindkettőben), porckopás(szintén), a bal térdemben kibillent a térdkalácsom 18 fokos szögben. Glükozamin, Omega 3, Xilox, különböző vitaminokat írtak fel, de egyiket se szedem mert az orvos is megmondta hogy ezektől ne várjunk teljes felépülést mert csak nagyon minimálisan fogja helyreállítani. De hogy még is csak foglalkozva legyen vele szoktam rá kenőcsöket kenni ami jót is tesz neki. De 1 héttel ezelőtt voltam egy kupán és elég sokszor ráestem a jobb térdemre, jött a szokásos bedagadt véraláfutásos térd, de előtte már hol le volt merevedve a térdem hol nem, azóta az edzésen 2× jól telibe dobták a térdem, a kupa óta nem nagyon akar helyrejönni de lehet még az edzés is bejátszik neki ( Nagyon szúr még ha pihentetem is, de ha bármilyen mozgást teszek vele nagyon fáj, egy bizonyos szintig tudom csak behajlítani, szeretnék edzeni de nem tudok mert nem bírja) kezdek aggódni kicsit mert sose húzódott el ennyire, az orvoshoz csak jövő februárba megyek vissza kontrollra, sajnos mondta hogy csak műtéttel hozható helyre de ez is csak akkor ha rosszabb lesz. De ha ez így megy továbbra is muszáj lesz hamarabb vissza mennem. Szerintetek mi baja lehet ? Nem bírok ki egy napot mozgás nélkül ezért is szeretnék tanácsot kérni hogy valami tanácsa van-e valakinek ? Remélem nagyjából átlátható, a válaszokat előre is köszönöm.!2014. dec. 19. 18:42
1/1 anonim válasza:
Esetleg ésszel kellett volna csinálni már a kezdetektől. Gondolj bele mi lesz veled 60 éves kordban? Bocs, de elég idióta vagy, tönkre teszed a térded teljesen. Mellesleg nem szeded a vitamint, mert úgysem hozza teljesen rendbe? Még jó, hogy nem, de megelőzésnek jó LETT volna. Jól elcseszed a dolgokat abban biztos lehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!